Stortorparna drar sig ur!


Efter att ha missat kvalet upp till trean fick Torparna ändå en friplats men man insåg att det skulle bli svårt att mobilisera ett slagkraftigt lag och valde därför att i elfte timmen tacka nej till denna plats. Till en början gjordes ett tappert försök att få ihop ett lag och spela vidare i div 5 men det visade sig ganska snart att det var inget för Stortorparna nu har man bestämt att dra sig ur den serien och lägga föreningen vilande och därmed avlutas denna nästan 20 åriga historia som startade som ett hobbylag med Anders Bergström i spetsen men ändå tog sig ända upp till div 2 med Sjöberg som den enda spelare som var med från början till slut. Jag tackar här med för mig med många roliga men också dramatiska minnen med Torparna, Lycka till och hade så bra önskar jag alla inblandade så kanske vi ses någon gång!

Mvh Webmaster.