Match SDE HF – Stortorparna


2018-02-25
Suddenseger i sista matchen för säsongen och en fin avslutning på en annars ganska dyster säsong, en betydelselös och ganska avslappnad match med böljande hockey och en match som Torparna kanske skulle ha avgjort i fulltid men Torparnas till en början tre backar fick dra ett tungt lass och öppnade lite i försvarsspelet eller som Öije sa i Torparnas timeout ”Vi måste täcka bakåt…lite grann!” underbart!. Några läckra mål från Torparna som kunde blivit fler men det blev nästan alltid en passning för mycket. Hattrick av Rosén som därmed blir Torparnas poängkung i fortsättningsserien och hattrick av Rocky som därmed tar hem titeln totalt 2017/2018. Jag var lite orolig ett tag att Torparna skulle lägga ner efter detta men har fått signaler på att man kör vidare så vi får se vad framtiden bär i sitt sköte….

Seger för Börje

Resultat: 5-6 efter förlängning


 

Match Stortorparna – SKÅ IK & Bygdegård

Arkivbild: Torparna på rygg.

2018-02-22
Av olika anledningar har jag inte sett de senaste matcherna och när det sedan en tid tillbaka varit klart att Torparna slutar på nedflyttningsplats känns det som att serien bara ska spelas av och det är väl kanske inte den roligaste hockeyn att se. Nu ska jag försöka se den sista matchen för säsongen med Stortorparna och jag hoppas verkligen att det inte blir sista matchen för all evighet!!

Resultat 4-5 efter förlängning.


 

Match KTH:s Ishockeyförening – Stortorparna

img_2211.jpg

2018-02-12
Jag vet vad Bergström hade haft för taktik den här matchen: Ställ up och styr! Ställ upp och styr! En taktik som mycket väl kunna funka mot snabba och energirika KTH spelare, istället tok åker man med alla gubbar och hamnar på fel sida om motståndarna när spelet vänder. ”man möter motståndarna i rulltrapporna på NK” någon kanske känner igen citatet? Strömberg eller Öset kanske?
Annat är det väl inte mycket mer att säga! Hej då!

Resultat 2-9