Match Stortorparna – SPAIF

Då var det dags för seriepremiär för Stortoparna som för kvällen startar i sina bortatröjor då SPAIF tagit fel tröjor med sig, stort av Torparna att byta i premiären. När matchen startade kunde man snabbt konstatera att inte spela träningsmatcher och knappt träna försäsongsträning har sitt pris, utvisningar och baklängesmål duggade tätt och först efter 0-4 börjar man vakna till och i slutet av första perioden gör Kenny säsongens första mål i PP. 1-4 efter första.

kenny spaif

I andra perioden kommer Torparna ut betydligt rappare och piggare än första och gör två snabba mål, ett av Rosen och ett av kapten Basse. Tyvärr kommer kommer formeringen av sig och SPAIF svarar med två snabba mål var på Torparna byter målvakt.
Ett mål till av Torparna av Fredde Vindelälv i en ganska så fartfylld och böljande period.  4-7 efter andra perioden.

basse spaif

Tredje perioden blir en stökig period med mycket avblåsningar, utvisningar, skador och avbrott. SPAIF öser på och gör några baljor till och Torparna ett annars inte mycket att säga om en ur Torparnas synvinkel en ganska tråkig period.

Sammanfattning i morgon….

Slutresultat: 5-11

Träningsmatch Stortorparna – Haninge

torparna

Första och enda Träningsmatchen för mig denna säsong. Lite svårt för att inte säga omöjligt att avgöra hur Torparna står sig denna försäsong. Några nya och nygamla ansikten kunde vi skymta i kvällens match men det mesta är sig likt så det rullar nog på som det brukar med Torparna. Börje stod i målet och kammade hem säsongens första seger med 5-4. Även domarna hade träningsmatch och tränade för kvällen med att ta utvisningar och det syntes i utvisningsbåsen att dom lyckades bra med detta.

Resultat 5-4

 

Spelare sökes

Tillväxten i Torparna är lite varierande och är för tillfället låg och därför söker nu Stortorparna nya spelare, gärna någon som har rutin och vill trappa ner ett par steg i träningsnivå men endå spela matcher

hör av er till Perre se kontakt info här bredvid>

Ny säsong med Torparna

Första träningen är mån 8 september
Kl 21-22. samling 20.00 för lite genomgång !

//Timo

Sponsor
Sponsor
Stampes straff
Poängligan
Poängligan
Nästa Match

2014-10-30 19:30 Stortorparna IF - SPAIF

Träningsinfo

Måndag 27/10 kl21:00

Stortorparnas kanal på
Stortorparnas kanal på
Kontakt

E-post: info@stortorparna.se
Kontaktpersoner :
Sebastian Lundqvist
tel: 0709 397387
Per Sjöberg
tel: 0704 210423
Christoffer Wennlöf (Kassör)
tel: 0733 405007