Match Stortorparna – Ekerö IK


2016- 12-04
När främlingslegionen spelar match är det ungefär som att spela poker man vet inte om man får en bra hand eller inte, denna kväll fick man en riktig skit hand. Utan att förta Ekerös insatts så kan man konstatera att Torparna gör en dålig match, visst några spelare spelar med stort hjärta och gör det riktigt bra (ta åt er av det) men lagmässigt inget vidare. Dags för skärpning nu om inte detta ska bli en jobbig kvalhistoria.

Rsultat: 5-10 typ, kommer inte ihåg.


 

Match Stortorparna – Ormsta HC

2016-11-26

img_5352.jpg
I andra matchen i forsättningsserien stod Ormsta för motståndet och det känns som det var länge sedan Torparna mötte detta lag och sedan matchen senast mot Solna var det 6 spelare som saknades men dom som ersatte gjorde det iof bra. Det känndes endå som Torparna hade ett spelövertag större delen av matchen men många missade målchanser och hopplöst många och i vissa fall idiotiska utvisningar blev Torparnas fall denna kväll.

img_5351.jpg
Man hade ledningen på slutet men lyckades inte att knyta ihop säcken och torskade i sudden.

Resultat: 4-5 ef.f


 

Match Solna SK – Stortorparna

Då var första matchen i fortsättningsserien avklarad och precis och första matchen för säsongen så var det Solna som stod för motståndet och även om det satt långt inne så var det Torparna som vann denna gång också. I första perioden vann Torparna skotten överlägset och hade många bra möjligheter att göra mål men man hade svårt med effektiviteten och lyckades bara få in en balja.

img_5320.jpg
I takt med att Torparna hade så svårt att få in pucken så började Solna få upp farten mer och mer och gör i andra perioden 2 mål. Tredje perioden blir en orgie i missade målchanser och det kändes som om Torparna krånglade till och alltid en passning för mycket men med bara 13 sekunder kvar lyckas Söderberg krångla i kvitteringspucken och i följande förlängning gör Jonsson i PP på backand det avgörande målet.

img_5319.jpg
Som sagt satt segern otroligt långt inne men det känns bra att vinna sådana matcher.

Resultat 2-3 ef.f
Statistik>


 

Match Flemingsbergs IK – Stortorparna

2016-11-20
Då är webmaster tillbaka efter resa och även om jag inte var borta länge så missade jag ändå tre matchen eller ska vi säga att jag missade två matcher, dom första mot SPAIF och KTH där Torparna tog sex sköna poäng den sista matchen verkade inte varit en munter tillställning och i Robins frånvaro i målet såg Börge ut att haft en tuff afton, tur i oturen att jag inte kunde se den matchen. Nu är jag sugen på att se vad fortsättningsserien bär i sitt sköte. Om man ska summera grundserien för Torparnas del så blev det inte riktigt som man hade tänkt sig, med så många bra spelare i truppen så har man bara fått till det ett fåtal matcher men då har det och andra sidan varit riktigt bra, hoppas på en jämnare nivå nu och en högre lägstanivå så ska nog det här bli fint!

Resultat 18-4
Statistik>