Match Stortorparna – Älta IF

img_5664.jpg
2017-01-19
Nu när det inte är så många matcher kvar gäller det att ta så många poäng som möjligt om man vill undvika negativt kval. efter den fina insatsen på bortaplan senast så var förhoppningen hög att även denna match skulle gå i Torparnas favör och det såg till en början ut som det skulle göra det med två snabba mål för Torparna men sen tog det stopp, utvisningar skulle kosta Torparna mycket denna afton och Älta kvitterade i andra perioden och då den tredje och fjärde blev mållösa gick matchen till straffar som Älta tog hem.

img_5665.jpg
Nu blev det en vunnen och två svidande förlorade poäng i en annars tät och underhållande match som hade kunnat sluta hur som helst.
Nu gäller det att kriga till sig resterande poäng!

Resultat: 2-3 efter straffar.

Statistik>


 

Match Stortorparna – IFK Mariehamn

img_5579.jpg
2016-12-17
Det enda utländska laget som Torparna möter är Ålänningarna från Mariannekaramellernas förlovade land.
Matchen var ganska jämn i ca en och en halv period men sedan tog Mariehamn över mer och mer, Torparna hade ett antal numerära överlägen med både en och två gubbar långa stunder men hade ovanligt svårt att få in pucken. Båda målvakterna spelade riktigt bra men skillnaden denna match var Torparnas trytande ork mot skridskostarka motståndare och oförmåga att göra mål.

Resultat: 2-4
Statistik>


 

Match Stortorparna – SPAIF

img_5553.jpg
2016-12-15
Det var ett tag sedan man fick glädja sig åt bra hockeymatch men denna afton var det dags, till och börja med måste jag ge beröm åt domarna det är så sällan man får göra det och det blir så mycket roligare att titta på matcher när domarna är bra, all cred till dessa! Första perioden som dominerades av Torparna inleddes tyvärr med en otäck ansiktsskada på en SPAIF-spelare alltid olustigt när sådant inträffar, hoppas det gick bra med honom. Tyvärr fick inte Torparna utdelning på sitt spel och skottövertag i första perioden i stället slutar perioden 1-1.

img_5554.jpg
Andra perioden är som att vända på en pannkaka då är det tvärt om SPAIF som dominerar och får också med sig lite mål 1-3 efter två perioden och det börjar kännas lite uppgivet men moralen är hög hos Torparna och man kämpar till sig ett likaläge i slutet på matchen då satt man och väntade på förlängning men med två sekunder kvar och tekning i SPAIFs zon lyckas Kristofer Dahlstedt direkt på tekning slå in segerpucken och ro hem tre fantastiskt viktiga poäng, en mycket trevlig match att se på och värt att notera: Robin grym i målet, Zorromål av Joakim Söderberg, Putte var stekhet och hela laget får betyget godkänt pga hög moral och bra kämpainsatts.
En uppmaning till laget: Ni måste se till att fixa funktionärer till matcherna som läget är nu får jag stå i funktionärsbåset och kan inte filma och fota som jag helst vill göra.

Resultat: 4-3
Statistik>