Match Stortorparna – Solna SK

DSC_0679DSC_0679 (1)
2017-03-02
När jag kom till Stortorpshallen denna kväll fick jag höra att Solna bara hade 8 utespelare då tänkte jag aj aj.. Torparna som var tvungna att ta poäng denna match för att vara säkra på att slippa kvalspel hade fullt lag och risken var nu stor att man underskattade detta Solna som redan är avhängda på nedflyttningsplats och även om man nu inte gjorde det så låste sig allt för Torparna, man gjorde ett mål tidigt i matchen och sedan kan vi nog kalla det för en kollektiv genomklappning av spelet. Sällan har jag sett Torparna spela så krampaktigt och dåligt och den enda som spelade bra i Torparna var Jocke i målet som vikarierade för Robin som var skadad, överlägset matchens lirare i Torparna.

DSC_0627

Solna kämpade tappert och kunde med sina blott 8 spelare sätta skräck i Torparna och efter två perioder ledde Torparna med bräckliga 1-0. I tredje perioden fick man i alla fall in några förlösande mål och man kunde gå segrande ur denna rysare med lättnad och Stortorparna är därmed klara för spel i trean även nästa säsong.

Resultat: 4-1

Statistik>


 

Match Stortorparna – Älta IF

2017-02-16
Tillbaka igen efter kortare besök hos solen var det dags för match mot Älta IF en motståndare som på senaste tiden bjudit på tufft motstånd, nu var det inte bara andra laget som bjöd på motstånd utan även domaren som verkade ha satt pipan i halsen och blåste sig röd i ansiktet på utvisningar mot Torparna som fick spela nästan hela första perioden i nummerärt underläge. Målen trillade in i baken ett efter ett och när det stod 0-4 så var i alla fall jag uppgiven men Torparna som spelat riktigt bra trots målunderläget såg målmedvetna ut och lade sin frustration på domaren i stället på spelet  och kunde med hög moral och mycket energi sakta men säkert komma ikapp målmässigt. Utvisningseländet fortsatte i sista perioden och ny Ältaledning och blixtsnabb kvittering fick matchen till förlängning med utvisningar för båda lagen men mest för Torparna så klart, inga mål så matchen gick till straffar, se film…

img_6048.jpg

Värt att notera: Hattrick av Rocky, Otroligt bra kämpat i alla boxplay, Mirakel att killarna kunde behärska sig så pass mycket att man inte åkte på matchstraff, Otroligt bra underhållningsvärde på matchen.

Resultat: 6-5 eft. straffar

Statistik>