Träningsmatch Stortorparna – Haninge

torparna

Första och enda Träningsmatchen för mig denna säsong. Lite svårt för att inte säga omöjligt att avgöra hur Torparna står sig denna försäsong. Några nya och nygamla ansikten kunde vi skymta i kvällens match men det mesta är sig likt så det rullar nog på som det brukar med Torparna. Börje stod i målet och kammade hem säsongens första seger med 5-4. Även domarna hade träningsmatch och tränade för kvällen med att ta utvisningar och det syntes i utvisningsbåsen att dom lyckades bra med detta.

Resultat 5-4

 

Spelare sökes

Tillväxten i Torparna är lite varierande och är för tillfället låg och därför söker nu Stortorparna nya spelare, gärna någon som har rutin och vill trappa ner ett par steg i träningsnivå men endå spela matcher

hör av er till Perre se kontakt info här bredvid>

Ny säsong med Torparna

Första träningen är mån 8 september
Kl 21-22. samling 20.00 för lite genomgång !

//Timo

Match Stortorparna – FOC Farsta

Då var det dags för säsongens sista match där inget annat än äran står på spel och detta derby som vi nog får kalla det lockar till och med lite publik, en ökning med ungefär 100% sen matchen senast, då kan ni gissa hur många som var på läktaren förra matchen. fullt lag ikväll men frågan är om Torparna har startat med samma lag två matcher i rad? det är tveksam! omsättningen har varit enorm denna säsong. Torparna har hyfsad inställning ikväll och gör i första perioden två backmål, ett av Kenny och ett av Puttes brorsa!! ett mål av Farsta i en ganska jämn period med ett litet skottövertag av Farsta.
2-1 efter första.

farsta kenny

I elfte timmen vaknar Torparna och spelar riktigt bra, frågan är varför man inte visat denna attityd på senaste tiden för uppenbarligen kan man.  Två mål i denna period också ett av Tomt och ett av Öijeberg men i denna iver att anfalla och göra mål tappar man lite bakåt och Farsta reducerar på en kontring, helt okej så länge man gör dubbelt framåt.
4-2 efter andra.

farsta puttes brorsaPuttes brorsa

Ett riktigt snyggt mål av Nypan i krysset blir Torparnas sista mål för säsongen två mål till av Farsta var av de andra med 13 sekunder kvar men man lyckas inte komma närmare så Torparna kan ta en efterlängtat seger.

farsta

Sammanfattning: Jag vet inte varför denna match skilde sig från de andra matcherna den senaste tiden men man kanske hade bestämt sig att vinna denna kväll, och det känns skönt att äntligen få skriva om en seger och det måste kännas skönt för spelarna när det är den senaste matchen man kommer ihåg, men vilket tidigt sommaruppehåll det blev!! golf eller segling ja vi får se!!

Slutresultat 5-4

nypan

Nypan plockade hem interna poängligan i alltrean!

Sponsor
Sponsor
Stampes straff
Poängligan
Poängligan
Nästa Match

2014-10-30 19:30 Stortorparna IF - SPAIF

Träningsinfo

onsdag 22/10 kl21:00

Stortorparnas kanal på
Stortorparnas kanal på
Kontakt

E-post: info@stortorparna.se
Kontaktpersoner :
Per Sjöberg
tel: 0704 210423
Christoffer Wennlöf (Kassör)
tel: 0733 405007