Match Stortorparna – Älta IF

2017-02-16
Tillbaka igen efter kortare besök hos solen var det dags för match mot Älta IF en motståndare som på senaste tiden bjudit på tufft motstånd, nu var det inte bara andra laget som bjöd på motstånd utan även domaren som verkade ha satt pipan i halsen och blåste sig röd i ansiktet på utvisningar mot Torparna som fick spela nästan hela första perioden i nummerärt underläge. Målen trillade in i baken ett efter ett och när det stod 0-4 så var i alla fall jag uppgiven men Torparna som spelat riktigt bra trots målunderläget såg målmedvetna ut och lade sin frustration på domaren i stället på spelet  och kunde med hög moral och mycket energi sakta men säkert komma ikapp målmässigt. Utvisningseländet fortsatte i sista perioden och ny Ältaledning och blixtsnabb kvittering fick matchen till förlängning med utvisningar för båda lagen men mest för Torparna så klart, inga mål så matchen gick till straffar, se film…

img_6048.jpg

Värt att notera: Hattrick av Rocky, Otroligt bra kämpat i alla boxplay, Mirakel att killarna kunde behärska sig så pass mycket att man inte åkte på matchstraff, Otroligt bra underhållningsvärde på matchen.

Resultat: 6-5 eft. straffar

Statistik>


 

Match Stortorparna – Solna SK

2017-02-02
Om det var någon som trodde att detta skulle bli en enkel match bara för att Solna ligger sist i tabellen så trodde man fel. Solna såg mycket yngre ut än senast jag såg dem, man kan gissa att man har värvat spelare. Torparna hade två gånger i matchen två måls ledning som man tappade men lyckades återta ledningen och Torparna fick jobba hårt för denna seger och man var illa ute vid ställningen 6-5 då man drog på sig en utvisning men en taktisk miss av Solna räddade Torparna på slutet när man i spel 5 mot 4 med ett par minuter kvar tog ut målvakten för att för att spela 6 mot 4 då kunde Torparna göra slutresultatet i öppen kasse.

Resultat: 7-5
Statistik>