Match Boo HC – Stortorparna

img_5073.jpg
2016-10-18
Det är säkert närmare 20 år sedan jag var i denna hall och jag är inte säker på om det ens var en hall på den tiden i vilket fall som helst så skulle Boo HC mötas denna kväll. Som alla säkert känner till så är Torparna lite trögstartade vilket i detta fall ledde till baklängesmål redan efter 39 sekunder iof inget ovanligt. Rocky kvitterar på ett friläge en stund senare och en ganska jämn period följde, i andra ökade Boo på sin ledning med 2 mål båda i PP och Boo var där med 100% i sitt PP. Torparna kommer tillbaka och kvitterar i tredje men en enda utvisning och Boo gör så klart mål även i detta PP och Torparna får inte till en kvittering i slutet trots plockad målvakt. Stortorparna gör en ganska ok match men avsluten är på tok för dåliga och då vinner man inga matcher.
Resultat: 4-3
Statistik>


 

Match Stortorparna – Älta IF


2016-10-13
Vi kan börja med sammanfattningen denna gång: Till en början såg Älta starka ut men Stortorparna var starkare. Just det laget man ställde på isen idag var en fin blandning av gammalt och nytt och det gick inte av för hackor.
Första perioden gick helt klart till Älta som tog ledningen och var det bättre laget men Torparna samlade sig och ställde upp sina försvarslinjer på ett mycket bättre sätt i andra perioden och Älta jobbades ner mer och mer. Mycket bra försvarsspel i alla numerära underlägen bidrog till matchavgörandet. Well done!
Resultat: 5-3
Statistik>


Match Södertälje Pojkarnas AIF – Stortorparna

2016-10-09
Jag hade tyvärr inte möjlighet att medverka på denna match och det verkade som det var fler än jag som inte kunde så jag tror att jag inte missade något. Matcherna mot SPAIF brukar kunna bli ganska stökiga och att döma av protokollet så blev inte denna match något undantag med hela 124 utvisningsminuter.
Resultat: 5-0
Statistik>