Match GV-12 HK – Stortorparna

Målkalaset fortsätter. Det märktes att det har varit ett långt uppehåll för Torparna tempot var otroligt lågt och tajmingen och passningsspelet hade mer att önska i inledningen av matchen men det som funkade var som vanligt det senaste matcherna målskyttet varje gång Torparna kom till avslut var det livsfarligt och med lite bättre skärpa så hade detta lätt kunnat sluta på tvåsiffrigt men vem klagar när man vinner på detta sätt. Kul att det är igång igen.

Resultat: 4-9

Statistik>


 

Match Drevviken HK – Stortorparna

2018-12-07

Ännu en målrik match när Torparna tog revansch på derbykollegan Drevviken, kunde inte följa matchen på plats men jag kan tala om att det är lika spännande att följa Torparna  från en hotellsäng på Mallis. Det som till en början på säsongen såg så hopplöst ut har nu vänt till en sanslös orgie i mål och det ska bli spännande att följa fortsättningen.

Resultat: 6-9


 

Match Stortorparna – Tullinge TP HC

Om man vill se mycket mål då ska man gå och kolla in Stortorparna 44!!! mål har det blivit på de 3 senaste matcherna var av Torparna har gjort 29 och om jag har sagt tidigare att Torparna har svårt med målskyttet så tar jag tillbaka det nu och även om det har varit lite si och så med försvarsspelet så kan man ha överseende med det så länge man gör mål framåt. Tullinge såg bättre ut denna match än vad jag tyckte man gjorde senast och det var skönt att Torparna kunde ta revans från den matchen. Efter en ganska jämn första period kunde Torparna rycka ifrån i slutet av andra och när man i tredje gick till 8-4 så kändes det hela klart även om slarv och utvisningar gjorde matchen lite jämnare på slutet kunde Torparna hålla undan och ta hem tre sköna. När man vinner matcher brukar man inte klaga på domaren men visst kändes det som att han inte stod på Torparnas sida, en domarkontrollant sa till mig en gång att när man tittar på protokollet så brukar utvisningarna i matcher för det mesta jämna ut sig och när man tittar noga så brukar det faktist göra det men inte denna afton och hela 5 Tullinges mål gjordes i PP. Nu hade man kanske väntat sig en liten film från matchen men jag missade för många av målen så vi skippar det (bara två småfilmer här nedan) men om formen håller i sig kommer det mera.

Målfilm

Målfilm2

Resultat 8-6


 

Match Mälarh/Bre Hockey – Stortorparna

2018-11-25
Betydligt tuffare motstånd än förra matchen väntade Torparna denna afton. MB som jag inte sett spela på många år stod för motståndet och jag fick lite vibbar från förr då MB var ganska bra. Torparna fick tidigt chansen att ta tag i  taktpinnen med ett PP efter 1:30 men istället för att göra mål släppte man in ett och sedan följde en ganska jämn period med ett litet övertag för MB. Stortorparna kom igen och tog till och med ledningen i andra perioden men slarv och onödiga baklängesmål gav MB ledningen i sista perioden och sista målet kunde MB göra i öppen kasse. Underhållande match med böljande spel med många mål ok inte 20 mål som senast men väl 10!

Resultat 6-4