Match KTH:s Ishockeyförening – Stortorparna

img_2211.jpg

2018-02-12
Jag vet vad Bergström hade haft för taktik den här matchen: Ställ up och styr! Ställ upp och styr! En taktik som mycket väl kunna funka mot snabba och energirika KTH spelare, istället tok åker man med alla gubbar och hamnar på fel sida om motståndarna när spelet vänder. ”man möter motståndarna i rulltrapporna på NK” någon kanske känner igen citatet? Strömberg eller Öset kanske?
Annat är det väl inte mycket mer att säga! Hej då!

Resultat 2-9


 

Match Stortorparna – Östervåla IF

img_2200.jpg

2018-02-11
Precis som förra matchen hemma mot serietvåan gör Torparna en bra match trots att viktiga spelare saknades denna kväll. Östervåla gick upp till 1-3 med spel och skottövertag i andra perioden innan Torparna kunde komma ikapp målmässigt genom Dallas som vikarierade på backplats och gjorde det bra och Rosén på straff, Rosén som varit het senaste tiden hade även möjlighet att bli matchhjälte på straffläggningen som följde efter mållös förlängning men det räckte inte hela vägen. Torparna tog en del trötthetsutvisningar och en del idiotutvisningar i känsliga lägen i matchen hade man låtit bli det hade man mycket väl kunna vinna denna match.

Resultat: 3-4 efter straffar


 

Match Ormsta HC – Stortorparna

DSC_0560

Arkivbild

2018-02-08
Då jag har svårt att medverka på sena matcher långt bort i stan missade jag denna match men kunde glatt konstatera att Torparna slog Ormsta på bortaplan och håller därmed hoppet vid liv om att slippa nedflyttningsplats. Allt hände tydligen i sista perioden då alla 4 mål kom, Rosén och Lindva matchhjältar med hattrick och hållen nolla. Bra jobbat! än lever hoppet!

Resultat:0-4


 

Match Stortorparna – Boo HC

img_2104.jpg

2018-02-04
Nej det räckte inte denna gång! Trots att Torparna hade fullt lag och att både slitvargar och målskyttar var med denna match så räckte man inte till mot Boo som man haft övertag på. Det kändes som att man inte fick spelet att funka och målskyttet inte var rätt kalibrerat så denna match vann Boo helt rättvist.

Resultat: 2-4