Match Stortorparna – KTH:s Ishockeyförening

img_1040.jpg

2017-10-08
Efter en tung inledning av säsongen var det äntligen dags för en seger. KTH var betydligt hetare än Torparna och tog tidigt ledningen ända upp till 0-3 innan Torparna vaknade genom Rosén, KTH ökade på till 1-4 och det kändes ganska uppgivet men Torparnas försvar och inte minst Robin i målet kom igång ordentligt och därmed även offensiven så upphämtningen kom genom Jonsson Ahnelöv och Selling. Med 1:19 kvar tog återigen KTH ledningen i PP men Rocky svarade omgående och fick matchen till Sudden där Jonsson elegant avgjorde.

Sömnpiller i två perioder men som så många gånger förr så vaknar Torparna tillslut.
Resultat: 6-5 efter förlängning


Match Stortorparna – Boo HC

2017-10-05
Jag har missat de två inledande matcherna pga arbete på annat håll och man hade ju hoppas på en bättre start men nästa match är jag med då kanske det blir lite ordning på Torpet.

Resultat: 5-6


Ny säsong med Stortorparna

img_0987.jpg

För åtta år sedan la jag upp det första inlägget på denna sida och nu är det alltså dag för en nionde säsong som webmaster.
Träningsmatch igår 27/9 och det var ankargänget från grannkommunen som stod för motståndet, jag hade nog inte väntat mig någon religös upplevelse på första träningsmatchen för säsongen med ett par träningar i benen men jag blev förvånad att det ändå såg ganska bra ut, några pigga nya ansikten och flera väldigt gamla ansikten kunde vi se på matchen vilket gav en ganska frisk bild av årets upplaga av Torparna.

Då jag inte har tillgång till något matchprotokoll och mitt minne sviker så kan jag inte presentera målskyttarna men en blandning av gammalt och nytt blev det i alla fall.
Resultat: 6-4