Match SPAIF – Stortorparna

Matchstart: 20:00. Följ matchen live här>

Match Stortorparna – Sudrets HC

”Sju sorger och åtta bedrövelser” var det talesättet kommer ifrån vet jag inte men om vi ska använda det på Torparna så kan man säga att på sju spelade matcher har man släppt i åtta mål i snitt och då är det svårt att att vinna poäng som det hela handlar om. Nu missade jag eftermiddagens första period, man hade tydligen ändrat matchtiden för att det skulle passa Gotlänningarnas färja hem och om jag kommer ihåg rätt så ville Stortorparna göra likadant när de ska spela på Gotland men det gick tydligen inte, hur kan Torparna gå med på det? Hur som helst så hade Torparna gjort mål i första perioden genom Nypan och det kunde ju tyckas lovande med tanke på hur det har sett ut de senaste matcherna men i andra perioden tappade man ledningen och Sudret gick upp till 1-3, slarviga baklängesmål kan jag tycka när man lämnar Tommy i målet helt ensam med både en och två gotlänningar.

 

Basse sudret

I tredje perioden försöker Torparna komma tillbaka och Robert Lilja gör ett riktigt fint mål efter bara några få sekunder och det kändes som att torparna skulle kunna komma ikapp men istället gör Sudret två till innan Torparna gör trean genom Selling men det kändes kört även om man hade några bra chanser på slutet bla. en när Öijebeg ser ut att lägga pucken i öppet mål men Sudrets målvakt gör årets svettigaste räddning vilken jag fick med på film men den har jag ingen lust att visa efter som jag är sur nu! Domaren Robin Fomin som jag har sett nu några år tycker jag har utvecklas till en riktigt bra domare, grattis till honom! Riktigt fina individuella insatser av enskilda spelare i Torparna men som lag mindre bra för att inte säga dåligt!

sudret

Slutresultat: 3-5

Statistik>

Match FOC Farsta -Stortorparna

Derbydags, joda tillbaka i gamla gängor! 3 måls underläge i första perioden, man hade ju förhoppning om att Torparna var klara med den typen matcher men vi får väl hoppas att man har moral att jobba sig tillbaka, i slutet av perioden får man i alla fall ett mål i PP2. Andra perioden blir inget lyft den heller man har några fina anfall och får lite tryck emellanåt men får inte in pucken och om jag ska vara ärlig så ser Farsta klart bättre ut och gör tredje periodens enda mål. Tredje perionen inleds med ett drömanfall av Torparna i PP med ett mål som följd och nu tändes en liten strimma hopp men denna skulle skulle snart slockna igen för trots tappra försök och tidvis fint spel så tappade man allt på slutet och pucken rullade i helt fel riktning hela fem gånger till och nu när det börjar lacka mot jul får jag nog gå ut och köpa mig några julgranskulor för det här var inte mycket att hänga i julgranen.

foc

Resultat: 9-2!!!

Statistik>

Match Stortorparna – KTH IF

En världssensation en återkomst och en ny trend, så kan man sammanfatta denna match. om vi börjar med världssensationen så är det första gången i Torparnas historia som man har online-rapportering från en hemmatch och om det fortsätter så sätter det webmaster i en helt annan situation när det gäller direktrapportering från matcherna.
Återkomsten handlar om målvakten Tommy Jansson som efter arbete på annan ort gjort comeback och kanske skulle han kunna dämpa den strida strömmen av baklängesmål som i inledningen varit en smula hög.
Och slutligen trenden som var att Torparna inte inledde matchen med att komma i tre-fyra måls underläge innan man vaknade till nu är det istället Torparna som tar ledningen med två mål och det i andra perioden efter en fartfylld men mållös första. KTH kommer igen och tar även ledningen och sedan följer en jämn dragkamp om ledningen och till slut går matchen förlängning och där drar KTH det längsta strået. Sammanfattningsvis kan man ändå säga att det var ett steg i rätt riktning och att för en gångs skull en skaplig domarinsatts och då ska man veta att ”skaplig” är det bästa betyg en domare kan få!

Stanislaw kth

basse kth

tommy

Slutresultat: 4-5 efter förlängning.

Statistik>

Sponsor
Sponsor
Liljas straff
Poängligan
Poängligan
Nästa Match

2014-11-27 20:00 SPAIF – Stortorparna IF Telgerinken

Träningsinfo

Ondsdag 25/11 kl21:00

Stortorparnas kanal på
Stortorparnas kanal på
Kontakt

E-post: info@stortorparna.se
Kontaktpersoner :
Sebastian Lundqvist
tel: 0709 397387
Per Sjöberg
tel: 0704 210423
Christoffer Wennlöf (Kassör)
tel: 0733 405007