Match Stortorparna – HC Liljan

2017-12-03
Torparna gjorde med tanke på omständigheterna en riktigt bra match, med bara två femmor och enligt min mening en hopplöst enögd domare så ska man ha all heder åt denna insatts, eloge till Robert Lilja som verkligen tog tag i laget, taktiken och drivet vilket fick laget att nästa komma ikapp Liljan som visserligen förmodligen hade lite mer att ge. Stort spel av Robin i målet som efter ett par smällar i andra lyfte sig och spelade riktigt bra. Med denna moral och inställning ska Torparna kunna greja det här men då måste folk börja komma tillbaka annars ser det mörkt ut
Resultat: 4-6
Statistik>


Match Stortorparna – SDE HF

2017-11-26
När man gör 8 mål ska man inte behöva torska! När man har rassliga domare gäller det att hålla huvudet kallt, det lyckades inte Torparna med!
Jag där emot lyckades med att få med Torparnas alla 8 mål på film men som ni vet så visar jag inga torskmatcher.

Resultat: 8-10


Match Stortorparna – Sudrets HC

Detta kändes som en match som bara skulle spelas av, inget av lagen hade sin största trupp på plats två femmor för båda. Torparna gör första målet i första minuten men sen utan att dominera var Sudret det bättre laget, Torparna hade en period i början av tredje då man nästan kom ikapp målmässigt men Sudret gasade på och vände tillbaka på steken och på slutet rann det iväg när Torparna gav upp.

Resultat: 3-8