Träningsmatch mot blivande seriekollegan Salem

Det är inte första gången man ser en match i Salem och med denna serie som i nuläget ser ut att bara innehålla fem lag så lär det inte bli den sista. Vad har man att förvänta av en första träningsmatch i div 4? … ja ingen ting egentligen men jag var ändå nyfiken på hur Stortorparna ser ut denna upplaga. Det första jag kunde konstatera: ingen Krille??? har han slutat??? det andra Robin kvar i målet, bra för Torparna, det tredje fortfarande en majoritet av tidigare Torpare. Och spelet då? alldeles för tidigt att uttala sig men det såg väl ungefär ut som vanlig och för det mesta handlar det om uppslutning till matcher och träningar när det fungerar brukar också spelet fungera vi får hoppas på det bästa. Och matchen då? Jag skulle sammanfatta det som att Torparna hade det mesta av spelet i två perioder men brände en hel del målchanser för att sedan tappa i tredje, orken????

Resultat: 5-2


 

Ny säsong med Stortorparna 2018/2019

Torparna har gått på is och om jag inte räknat fel så blir det 18e säsongen. Nedflyttat till en lägre division är kanske vad mad behövde då uppslutningen till matcher och träningar hade mer att önska förra säsongen. Första träningsmatchen 19/9 kl:19:30 i Salem.


 

Match SDE HF – Stortorparna


2018-02-25
Suddenseger i sista matchen för säsongen och en fin avslutning på en annars ganska dyster säsong, en betydelselös och ganska avslappnad match med böljande hockey och en match som Torparna kanske skulle ha avgjort i fulltid men Torparnas till en början tre backar fick dra ett tungt lass och öppnade lite i försvarsspelet eller som Öije sa i Torparnas timeout ”Vi måste täcka bakåt…lite grann!” underbart!. Några läckra mål från Torparna som kunde blivit fler men det blev nästan alltid en passning för mycket. Hattrick av Rosén som därmed blir Torparnas poängkung i fortsättningsserien och hattrick av Rocky som därmed tar hem titeln totalt 2017/2018. Jag var lite orolig ett tag att Torparna skulle lägga ner efter detta men har fått signaler på att man kör vidare så vi får se vad framtiden bär i sitt sköte….

Seger för Börje

Resultat: 5-6 efter förlängning


 

Match Stortorparna – SKÅ IK & Bygdegård

Arkivbild: Torparna på rygg.

2018-02-22
Av olika anledningar har jag inte sett de senaste matcherna och när det sedan en tid tillbaka varit klart att Torparna slutar på nedflyttningsplats känns det som att serien bara ska spelas av och det är väl kanske inte den roligaste hockeyn att se. Nu ska jag försöka se den sista matchen för säsongen med Stortorparna och jag hoppas verkligen att det inte blir sista matchen för all evighet!!

Resultat 4-5 efter förlängning.